Barcelona-mirakel i mesterligaen

Ingen lag hadde tidligere gått videre i Mesterligaen med 0-4-tap fra første kamp. Men det var før onsdag kveld. Barcelona måtte score seks mål for å gå til sin tiende kvartfinale på rad. Det klarte de på utrolig vis da Sergi Roberto gjorde 6-1 på overtid. Det var virkelig en stor hevn for PSG, alle glade Barcelona hadde Billige Fotballdrakter klem tett for å feire.

Kampen virket kjørt da Cavanis bortemål gjorde den allerede monumentale oppgaven nærmest umulig. Men de rød-blå ga likevel ikke opp. Men to sene Neymar-mål og Sergi Robertos overtidssscoring fullførte det som må være en av de heftigste kampene i fotballhistorien. Sergi Roberto fikk pirket sjette mål i FC Barcelona Drakt av kvelden og sette klubben i forkant av Champions League.

Neymar satte straffesparket i mål, og sørget med det for at sammenlagtstillingen var 5-5. Likevel var det fordel PSG da Cavanis mål kom på bortebane. Dermed var det behov for ytterligere ett Barcelona-mål. Målet sikret hjemmelaget avansementet i turneringen etter det som ikke kan omtales som annet enn en vanvittig snuoperasjon. PSG kommer til å reise hjem i skam uten helt å skjønne hvordan de kunne rote det til slik.