Ramos-dobbel avgjorde kampen i Napoli

Real Madrid var ille ute i Napoli, men kaptein Sergio Ramos viste spissene hvordan det gjøres med to hodestøt som sendte laget til kvartfinale i mesterligaen. Sergio Ramos slitasje Billige Fotballdrakter spiller kanskje forsvarer, men vet hvor målet står. Med to headinger knuste han Napolis Mesterliga-drøm.

Real Madrid-fansen fryktet det verste etter en svak førsteomgang. Så dukket Sergio Ramos opp og reddet dagen. Napoli dominerte de spanske storfavorittene og ledet 1-0 etter en Dries Mertens-scoring i første omgang. Men så, på to cornere i løpet av fem minutter, ledet Sergio Ramos to mål i Real Madrid Drakt som viste alt og sikret avansement for Real Madrid.

Ramos er midtstopper, men har scoret 10 mål på 28 kamper denne sesongen. 30-åringens heroiske redningsaksjoner i storkamper har nærmest blitt en vane for Zinédine Zidanes menn de siste årene. Sergio Ramos har vist seg å bli en svært giftig mann på offensive dødballer. Også denne gangen dukket han opp foran målet, og fikk stanget inn utligningen for gjestene.

Ramos' to hodestøt så lenge ut til å bli kampens siste scoringer, men like før slutt sørget Alvaro Morata for nok en scoring for Real Madrid. I Real Madrids neste finale, en ny Champions League-finale mot Atlético Madrid i fjor, scoret Ramos nok en gang sitt lags eneste mål i ordinær tid.