Cristiano Ronaldo: Real Madrid skylder suksessen til Zinedine Zidane

Real Madrid Cristiano Ronaldo har sagt at nøkkelen til suksess sist sesong for Los Blancos var ankomsten av Zinedine Zidane som manager.

Real Madrid fremover, sammen med lagkamerat Gareth Bale og Atletico Madrids Antoine Griezmann utgjør tre siste nominerte for UEFA Best Player in Europe prisen på torsdag på Champions League gruppespillet uavgjort i Monaco.

Ronaldo sak for fortjenstfull ære er støttet av Real Madrid i Champions League seier og Portugals Euro 2016 seier.

Han sa at klubben sesongen snudde seg en gang Zidane kom ombord midtveis i forrige sesong.

". Det var et år som hadde litt av alt vi gjorde ikke en god start, eller rettere sagt vi ikke startet slik vi ville, men vi endte det godt - det var nøkkelen til sesongen," han fortalte World Soccer Magazine. "Jeg tror at med [Zinedine] Zidanes ankomst, mange aspekter av teamet forbedret."

Ronaldo kaptein Portugal til seier i Euro 2016, da han ble tatt av skadet under finalen, og scoret vinner shootout straffen for Real Madrid som de slo Atletico Madrid for å vinne Champions League for en 11. tid.

Hans Bernabeu kollega Bale også skinte i Frankrike, hvor hans tre mål hjalp unfancied Wales for å nå de fire siste, og slo i Champions League shootout.

"Det er et tegn på en flott sesong på individuelt nivå og på et kollektivt nivå også, med Real Madrid etter å ha vunnet Champions League, og tydeligvis er det et vakkert øyeblikk i min karriere, og jeg er glad," sa han.